Întrebări frecvente

Licitațiile se petrec în mod obișnuit, în regim on-line. Iar lanțul logic al activităților ulterioare l-am organizat în așa fel, ca fiecare client să se bucure de achiziția sa și să își primească automobilul în regim normal! Pentru toate detaliile, vă rugăm să ne contactați!

Folosiți calculatorul propus pe pagina principală pentru a obține un preț exact pentru transportul auto din SUA. Puteți obține și o ofertă pentru transportul pe teritoriul SUA, doar introducând locația de ridicare a vehiculului și portul de expediere.

Prețul transportului pe teritoriul SUA, este prețul propus pentru livrarea mașinii de la locul de licitație din SUA către unul dintre porturile de export din SUA.

Transportul maritim include prețul pentru încărcarea vehiculului într-un container, transportul de la unul dintre porturile de export din SUA spre locurile de destinație propuse in calculatorul de pe pagina principală. Acesta mai include: pregătirea actelor de export din SUA, descărcarea containerului la destinație, transportul terestru (pentru destinația Chișinău), taxele de port.

Timpul de transportare începe de la 35 de zile și până la 45 de zile din momentul în care a fost eliberat nr de booking sau tracking a containerului. Trebuie să cunoașteți că procedurile de export din SUA, pot dura între 2 și 7 zile și încep din moment ce mașina și actele însoțitoare ale acesteia ajung la una din parcarile noastre din SUA.

Vă rugăm să nu ezitați să contactați reprezentantul nostru de vânzări cu cunoștințe vaste despre tot ce înseamnă licitație, automobile, transportarea auto, care ar trebui să vă poată furniza orice informație de care aveți nevoie. Sau trimiteți-ne un mesaj cu întrebarea dvs. prin e-mail sau prin intermediul rețelelor de socializare și noi vom reveni cu un răspuns în cel mai scurt timp!

Întreabă aici: